Kalender

DECEMBER 2019

  • *vrijdag 20 dec    15h00 – 17h00: Kwark en boter maken*

KERSTVAKANTIE

  •  *zaterdag 21 dec     14h00 – 16h00: Cider maken* 
  • **maandag 23 dec  9h00 – 16h00 (kerstvakantie): Maakdag voor kinderen – verschillende creatieve bezigheden waaronder keukenactiviteiten**
  • *zaterdag 28 dec     10h00 – 12h00: Chutney maken*
  • *zaterdag 28 dec     14h00 – 16h00: Mosterd maken*
  • *maandag 30 dec    14h00 – 16h00: Klaar voor Oudjaar – Pesto / tapenade / wintersoep maken*
  • *vrijdag 3 jan ’20      10h00 – 12h30: Fermenteren (zuurkool maken)*
  • *vrijdag 3 jan ’20     15h00 – 17h00: Kwark en boter maken*

JANUARI 2020

  • *vrijdag 3 jan ’20      10h00 – 12h30: Fermenteren (zuurkool maken)*
  • *vrijdag 3 jan ’20     15h00 – 17h00: Kwark en boter maken*
  • *zaterdag 11 jan  10h00 – 12h30: Fermenteren (zuurkool maken)*
  • *zaterdag 18 jan  10h00 – 12h00: Mosterd maken*
  • *zaterdag 18 jan  14h00 – 16h00: Cider maken*
  • *donderdag 23 jan  19h00 – 21h30: Fermenteren (zuurkool maken)*
  • *vrijdag 24 jan     15h00 – 17h00: Chutney maken*
  • **donderdag 30 jan  9h00 – 15h00: Staakdag = Maakdag – Kids en Ouder / kind – verschillende creatieve bezigheden waaronder keukenactiviteiten**
  • *vrijdag 31 jan  9h00 – 15h00: Staakdag = Maakdag – Kids en Ouder / kind – verschillende creatieve bezigheden waaronder keukenactiviteiten**

FEBRUARI 2020

  • *zaterdag 8 feb     14h00 – 16h00: Kwark en boter maken*
  • NIEUW – ‘S AVONDS *don 13 feb     19h30 – 21h30: Mosterd maken*
  • ‘S AVONDS *don 20 feb     19h30 – 21h30: Chutney maken*
  • **maandag 24 feb  9h00 – 16h00 (voorjaarsvakantie): Maakdag voor kinderen – verschillende creatieve bezigheden waaronder keukenactiviteiten**

MAART 2020

  • NIEUW – ‘S AVONDS *don 5 maart     19h30 – 21h30: Cider maken*
  • *vrijdag 13 maart  10h00 – 12h00: Mosterd maken*
  • *zaterdag 14 maart 10h00 – 12h00: Chutney maken*
  • *zaterdag 14 maart 14h00 – 16h00: Cider maken*
  • ‘S AVONDS *don 19 maart     19h30 – 21h30: Kwark en boter maken*
  • *zaterdag 28 maart  10h00 – 16h00: Inmaken & fermenteren – LENTE (incl. deels zelfgemaakte lunch)*

*Georganiseerd door Studio Namenia, docent de Plezierkeuken.

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10, 3455 SN Haarzuilens

Meer info en opgeven via http://www.studionamenia.nl

**Georganiseerd door de Plezierkeuken en Studio Namenia.

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10, 3455 SN Haarzuilens

meer info en opgeven via http://www.studionamenia.nl